lördag 28 februari 2015

Hur svårt kan det vara, egentligen?

Jag har i flera år gått och funderat på att starta en blogg. Ett ställe där jag kunde skriva om lite det ena och det andra, men mest om det som tar upp det mesta av min tid och mina intressen: familjen (barnen), matlagning, foto och jobbet som arbetsplatsdesigner. Men sen så har det liksom inte blivit av, och nu, efter att ha läst på lite om bloggdesign, har jag äntligen fattat varför. Det jag vill skriva om är alldeles för spretigt, och svårt att få ihop på ett fokuserat och bra sätt. Därför har jag beslutat mig att börja i ena änden och sedan se hur det går.


Den här bloggen är tänkt att handla mest om vår familj och vår glutenfria vardag. Vi har sedan i december 2014 haft en till största delen glutenfri mathållning eftersom vår minsta kille, B, testas för glutenallergi. Han har alltid haft en orolig mage, precis som många andra i våra släkter. Särskilt på min sida har många blivit hjälpt av att äta glutenfritt, trots att de aldrig testat positivt för glutenintolerans eller celiaki. Även för oss har det hjälpt: på tre dagar normaliserades en orolig och gasig mage till helt normal. Viktigast är nu att få ett intyg så att vi även i fortsättningen får glutenfritt till B på dagis.
Här kommer du att kunna hitta glutenfria recept, foton, länkar till andra sidor med information om glutenfri mat och recept, och annat smått och gott. Välkommen att hänga med på våra matäventyr! :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar